Video janin 9 bulan dalam kandungan…

Posted on by 56 comments

Assalamualaikum,

Hari ini saya ingin berkongsi satu video yang saya temui dalam youtube memaparkan perkembangan bayi dalam kandungan. Agak menarik juga video ni (muzik latarnya pun memang kena dan membuai perasaan…) dan ia dalam bahasa melayu :)

Selamat menonton!

9 bulan dalam kandungan

Kak Faz

Video janin 9 bulan dalam kandungan... by

56 comments on “Video janin 9 bulan dalam kandungan…

  1. Sy hairan lh npa org buang bayi,sy nak sngt anak,cba lh dorg pe ltak jak bayi tue d dpn pntu umah org len,msthil org nak buang…

  2. menitis air mata sya tengok video 2.. rasa xsabar nak tgu kelahiran bby sulung ni… tp rasa takut pon ada kdg2 sampai hari2 tiap msa asa takut… ntah la.. takot kena bedah la.. takot sy sendri x sempat tengok bby.. tiap kali asa perasaan 2, sy trus ambil wuduk untk tenangkan fikiran.. alhamdulillah suami n kuarga juga bnyk memberi semangt…

  3. cantiknya video ni. macam mana nak save ya? rindu ngan aisha humaira yang meninggal pada 14/9/2011. sepatutnya babyku lahir dengan sihat pada 11/11/2011. tapi apakan daya, penciptanya lebih mencintainya. mak redha… mak, ayah, abg luqman & abg iman sentiasa menyayangi aisha.

    😥

  4. begitu terpegun melihat video nie…
    sy rse x sabar dpt merasa pengalam sma cm dlm video tu..
    skrg sy bru sja sah pregnant 6 mggu..
    selama 11 bulan menunggu alhmdllah akhirnyer dpt juga…
    mudhan2 bayi yg sy kndgkn nie akn sihat,selamat dn sempurna hendaknyer..amin…

  5. Salam, lagu ni dinyanyikan oleh Vina Panduwinata – Anakku.
    thanks buat hubby saya sebab carikan lagu ni.. saya minat

  6. Nervous lh baca feedback2 ni…risau dgn kemungkinan…preggy 1st on 31yrs old kencing manis,anemia&fibroid on pregnancy buat kn sy risau sgt…hopefully semua ok…x sabar nak tgk buah cinta dgn suami ku…setelah bercinta selama 3 thn dgn penuh dugaan akhirny kami selamat menikah secara ringkas tanpa kehadiran keluargaku..semoga ALLAH permudahkan smuany & bby boy ni sihat walafiat..Amin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge