Video janin 9 bulan dalam kandungan…

by fazidah on June 3, 2009

Assalamualaikum,

Hari ini saya ingin berkongsi satu video yang saya temui dalam youtube memaparkan perkembangan bayi dalam kandungan. Agak menarik juga video ni (muzik latarnya pun memang kena dan membuai perasaan…) dan ia dalam bahasa melayu :)

Selamat menonton!

9 bulan dalam kandungan

Kak Faz

Video janin 9 bulan dalam kandungan... by

{ 56 comments… read them below or add one }

Muni September 24, 2011 at 3:14 am

Sy hairan lh npa org buang bayi,sy nak sngt anak,cba lh dorg pe ltak jak bayi tue d dpn pntu umah org len,msthil org nak buang…

alya September 27, 2011 at 3:04 pm

menitis air mata sya tengok video 2.. rasa xsabar nak tgu kelahiran bby sulung ni… tp rasa takut pon ada kdg2 sampai hari2 tiap msa asa takut… ntah la.. takot kena bedah la.. takot sy sendri x sempat tengok bby.. tiap kali asa perasaan 2, sy trus ambil wuduk untk tenangkan fikiran.. alhamdulillah suami n kuarga juga bnyk memberi semangt…

suehoney October 4, 2011 at 10:17 am

cantiknya video ni. macam mana nak save ya? rindu ngan aisha humaira yang meninggal pada 14/9/2011. sepatutnya babyku lahir dengan sihat pada 11/11/2011. tapi apakan daya, penciptanya lebih mencintainya. mak redha… mak, ayah, abg luqman & abg iman sentiasa menyayangi aisha.

:cry:

syahza November 17, 2011 at 7:23 am

begitu terpegun melihat video nie…
sy rse x sabar dpt merasa pengalam sma cm dlm video tu..
skrg sy bru sja sah pregnant 6 mggu..
selama 11 bulan menunggu alhmdllah akhirnyer dpt juga…
mudhan2 bayi yg sy kndgkn nie akn sihat,selamat dn sempurna hendaknyer..amin…

Lyeanna January 10, 2012 at 1:25 am

Salam, lagu ni dinyanyikan oleh Vina Panduwinata – Anakku.
thanks buat hubby saya sebab carikan lagu ni.. saya minat

may batrisyha July 10, 2012 at 7:34 pm

Nervous lh baca feedback2 ni…risau dgn kemungkinan…preggy 1st on 31yrs old kencing manis,anemia&fibroid on pregnancy buat kn sy risau sgt…hopefully semua ok…x sabar nak tgk buah cinta dgn suami ku…setelah bercinta selama 3 thn dgn penuh dugaan akhirny kami selamat menikah secara ringkas tanpa kehadiran keluargaku..semoga ALLAH permudahkan smuany & bby boy ni sihat walafiat..Amin…

Leave a Comment

Current day month ye@r *

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: