Nursing Bra baru di mamamodern.com

Posted on by 7 comments

Assalamualaikum,

Hari ini saya hanya nak berkongsi berita tentang ketibaan design terbaru nursing bra di mamamodern.com.

Ada 4 design terbaru seperti gambar-gambar dibawah yang baru saja selesai saya edit (selama beberapa hari..hu..hu..) :

Amacam…? Ada rasa tergoda tak…?

Insya allah saya akan upload kesemua maternity bra ni sedikit masa lagi. Kalau rasa berkenan, selalulah jenguk-jenguk mamamodern.com untuk merebut offer terhad yang akan saya tawarkan nanti terutama kepada subscriber mamamodern.com dan bengkungmoden.com. Bagi yang belum subscribe untuk newsletter tu, subscribe cepat-cepat sebelum saya hantar email untuk special offer….he..he… he…

Sehingga bertemu lagi di posting yang akan datang.

Wasalam

Kak Faz

Nursing Bra baru di mamamodern.com by

7 comments on “Nursing Bra baru di mamamodern.com

  1. size 42D ada? lau xder kesianlah sy… susah sy cri. smua tpt xder

  2. sis brapa harga ni bra?kalau nk beli mcm ana? ;-)

  3. Lela : maaf tak de la saiz tu :(

    Ann : bagitau nk saiz apa ye.. ada saiz yg dh habis stok

  4. sis pakai saiz apa ye..? ada saiz yg dh habis stok

  5. kak faz, klu sbm pregnant saya pakai saiz 34. tp dh brsalin
    ni pakai saiz 36 pn mcm x muat je. Saiz apa yg disyorkn?
    Berkenan dgn yg last design, ade besi x?

  6. cuba puan cek kt tempat jual bra dulu. biasanya dorang boleh suggest n try saiz yg sesuai. kadang2 tak muat tu sebab cup naik dari cup B ke cup C atau cup D. Saiz masih sama cuma cup je yg naik.

    Tapi jika berat puan meningkat dengan banyak masa hamil, ada kemungkinan juga saiz bra akan naik sebab lilitan dan bertambah (ie bada membesar..)

  7. kak faz,nak tanya rempah mandi yang akak jual tu berapa kali boleh pakai sepaket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge