Nursing Bra baru di mamamodern.com

by fazidah on July 25, 2009

Assalamualaikum,

Hari ini saya hanya nak berkongsi berita tentang ketibaan design terbaru nursing bra di mamamodern.com.

Ada 4 design terbaru seperti gambar-gambar dibawah yang baru saja selesai saya edit (selama beberapa hari..hu..hu..) :

Amacam…? Ada rasa tergoda tak…?

Insya allah saya akan upload kesemua maternity bra ni sedikit masa lagi. Kalau rasa berkenan, selalulah jenguk-jenguk mamamodern.com untuk merebut offer terhad yang akan saya tawarkan nanti terutama kepada subscriber mamamodern.com dan bengkungmoden.com. Bagi yang belum subscribe untuk newsletter tu, subscribe cepat-cepat sebelum saya hantar email untuk special offer….he..he… he…

Sehingga bertemu lagi di posting yang akan datang.

Wasalam

Kak Faz

Nursing Bra baru di mamamodern.com by

{ 7 comments… read them below or add one }

lela July 30, 2010 at 4:00 pm

size 42D ada? lau xder kesianlah sy… susah sy cri. smua tpt xder

ann July 4, 2012 at 3:40 pm

sis brapa harga ni bra?kalau nk beli mcm ana? ;-)

fazidah July 17, 2012 at 11:37 am

Lela : maaf tak de la saiz tu :(

Ann : bagitau nk saiz apa ye.. ada saiz yg dh habis stok

fazidah July 17, 2012 at 11:43 am

sis pakai saiz apa ye..? ada saiz yg dh habis stok

mamazie December 19, 2012 at 3:47 am

kak faz, klu sbm pregnant saya pakai saiz 34. tp dh brsalin
ni pakai saiz 36 pn mcm x muat je. Saiz apa yg disyorkn?
Berkenan dgn yg last design, ade besi x?

fazidah January 1, 2013 at 6:32 am

cuba puan cek kt tempat jual bra dulu. biasanya dorang boleh suggest n try saiz yg sesuai. kadang2 tak muat tu sebab cup naik dari cup B ke cup C atau cup D. Saiz masih sama cuma cup je yg naik.

Tapi jika berat puan meningkat dengan banyak masa hamil, ada kemungkinan juga saiz bra akan naik sebab lilitan dan bertambah (ie bada membesar..)

noraida January 2, 2014 at 6:46 pm

kak faz,nak tanya rempah mandi yang akak jual tu berapa kali boleh pakai sepaket…

Leave a Comment

Current day month ye@r *

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: