Checklist senarai barang bersalin yang perlu dibawa ke hospital

by fazidah on June 24, 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Apa khabar anda semua? Saya harap semuanya ok ye.

Bagi saya disini… hu..hu… banyak betul benda yang memeningkan kepala. Tapi salah saya juga yang cari masalah. Saya kini sedang cuba menyiapkan satu laman web dengan menggunakan sistem zencart. Mula-mula tu rasa seronok juga sebab boleh perasan macam jadi web developer. Tapi bila dah banyak code yang saya tak boleh nak tukar, banyak lah masalah yang tak dapat saya selesaikan. Akibatnya, semua kerja lain pun turut tertangguh termasuk berkongsi tips terkini dengan anda di blog ini.

Kita lupakan saja masalah yang saya cari sendiri ni…

Sejak kebelakangan ni ramai pula pelanggan yang menghubungi saya dan bertanya tentang senarai barang bersalin yang perlu mereka bawa ke hospital.

Untuk memudahkan anda, saya telah upload satu pdf file yang anda boleh print dan lakukan semakan dari masa ke semasa.

Sila klik di link berikut ye >> senarai barang persediaan bersalin <<

Oh ya, kepada semua yang telah memberikan komen dan soalan di blog ini, komen anda akan di balas nanti (insya allah malam ni..). Maaf atas respond yang lambat :(

Kak Faz

Opt In Image
Dapatkan PERCUMA!
Checklist Senarai Lengkap Barang Ke Hospital Untuk Ibu & Bayi

 

Checklist senarai barang bersalin yang perlu dibawa ke hospital by

{ 1 comment… read it below or add one }

Takaful Legacy August 7, 2010 at 8:08 pm

salam Ramadhan, menjelang bulan yang mulia ini, perlengkap persiapan kita zahir dan batin serta perlindungan awal untuk sekeluarga

Leave a Comment

Current day month ye@r *

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: