Category Archives: Testimoni

Testmoni Dan Feedback Terbaru Pelanggan Bengkung Moden 2019

Assalamualaikum,

Saya nak kongsi testimoni terbaru dari pelanggan bengkung moden, Puan Zuriani.

Kisahnya Puan Zuriani hantar mesej di FB page Bengkung Moden, nak order bengkung untuk kawan dia. Tapi sambil bertanya harga, Puan Zuriani sempat bercerita pengalaman dia sepanjang pakai bengkung.

Puan Zuraini pakai bengkung moden lepas bersalin pembedahan anak ke 3. Dan puan ni terus pakai lepas habis pantang sampailah anaknya dah masuk darjah 1.

Berapa lama tu? 7 tahun puan ni dok ulang pakai bengkung yang sama. 7 tahun weih. Bukan 7 minggu atau 7 bulan.

Jadi kalau puan nak beli bengkung moden ni dan dok tertanya berapa lama boleh tahan kain bengkung moden ni? Boleh lah saya katakan 7 tahun. Dah ada bukti hidup iaitu Puan Zuraini.

Saya sertakan tangkap layar perbualan kami di FB page mesej untuk tatapan puan-puan.

Jika puan ada soalan lanjut, boleh whatsapp saya di 0176747408.

Fazidah

Testimoni Dari Puan Tasmerah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak share kan testimoni lagi dari pengguna bengkung moden.

Testimoni kali ini dari Puan Tasmerah.

Katanya “Alhamdulillah, tiap-tiap hari pakai.

Memang best, selesa dan tak panas. Biasanya bengkung lain pakai sekejap je.“

Penafian/Disclaimer : Testimoni yang digunakan adalah testimoni sebenar dari pengguna kami. Kesan dan kebaikan produk di atas adalah berbeza mengikut individu.

Alhamdulillah Puan Tasmerah berpuashati dengan bengkung kami. Terima kasih puan sebab sudi kongsikan feedback dengan kami. kami sangat hargainya.

‘Biar Pelanggan Kami yang Bercerita Tentang Keselesaan Bengkung Moden’

Wasalam.

Testimoni Bengkung Moden Dari Puan Faz

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak share kan testimoni lagi dari pengguna bengkung moden.

Testimoni kali ini dari Puan Faz.

Katanya “Alhamdulillah saya dah selamat bersalin. Dah pun pakai bengkung moden

SELESA dan TAK PANAS, boleh guna dari pagi sampai malam. 24 jam

Gel sirih pun saya gunakan tapi kena letak sikit je sebab hari pertama letak tak tahan pijarnya. sebab tak faham arahan suruh sapu nipis.

Alhamdulillah sekarang dah faham dan memang best

Memang berbaloi beli“

Continue reading Testimoni Bengkung Moden Dari Puan Faz