Category Archives: Testimoni

Testimoni Dari Puan Tasmerah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak share kan testimoni lagi dari pengguna bengkung moden.

Testimoni kali ini dari Puan Tasmerah.

Katanya “Alhamdulillah, tiap-tiap hari pakai.

Memang best, selesa dan tak panas. Biasanya bengkung lain pakai sekejap je.“

Penafian/Disclaimer : Testimoni yang digunakan adalah testimoni sebenar dari pengguna kami. Kesan dan kebaikan produk di atas adalah berbeza mengikut individu.

Alhamdulillah Puan Tasmerah berpuashati dengan bengkung kami. Terima kasih puan sebab sudi kongsikan feedback dengan kami. kami sangat hargainya.

‘Biar Pelanggan Kami yang Bercerita Tentang Keselesaan Bengkung Moden’

Wasalam.

Testimoni Bengkung Moden, Selesa Sangat Pakai

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak share kan testimoni lagi dari pengguna bengkung moden.

Testimoni kali ini dari Puan Athirah.

Katanya “Saya beli ni sebab sepupu yang recommend, selesa sangat pakai Continue reading Testimoni Bengkung Moden, Selesa Sangat Pakai

Testimoni Bengkung Moden Dari Puan Faz

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak share kan testimoni lagi dari pengguna bengkung moden.

Testimoni kali ini dari Puan Faz.

Katanya “Alhamdulillah saya dah selamat bersalin. Dah pun pakai bengkung moden

SELESA dan TAK PANAS, boleh guna dari pagi sampai malam. 24 jam

Gel sirih pun saya gunakan tapi kena letak sikit je sebab hari pertama letak tak tahan pijarnya. sebab tak faham arahan suruh sapu nipis.

Alhamdulillah sekarang dah faham dan memang best

Memang berbaloi beli“

Continue reading Testimoni Bengkung Moden Dari Puan Faz

Terima Kasih Sebab Ciptakan Bengkung Moden

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak share kan testimoni lagi dari pengguna bengkung moden.

Testimoni kali ini dari Puan Ummi Zahra.

Katanya “Terima kasih sebab ciptakan bengkung moden yang selesa ni, Bengkung dipasaran banyak stripnya berlipat (dah beli 4 jenis) dan kainnya tak memeri, keras.

Tapi bengkung moden jenis stretchable, lagipun saya tak minat nak pakai bengkung yang jenis cangkuk banyak tu, jimat masa.

Dan yang ni mudah saya nak bergerak, ampu perut saya. SELESA alhamdulillah. Berbaloi dengan harganya. “

testimoni bengkung selepas bersalin

Penafian/Disclaimer : Testimoni yang digunakan adalah testimoni sebenar dari pengguna kami. Kesan dan kebaikan produk di atas adalah berbeza mengikut individu.

Alhamdulillah Puan Ummi berpuashati dengan bengkung kami. Terima kasih puan sebab sudi kongsikan feedback dengan kami. kami sangat hargainya.

‘Biar Pelanggan Kami yang Bercerita Tentang Keselesaan Bengkung Moden’

 

Wasalam.