Category Archives: Pengumuman

Gembiranya Puan Liza Lepas Dapat Bengkung Moden.Kenapa Ye?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya nak sharekan feedback dari Puan Liza

Katanya Puan Saya dah terima parcel tu happy nya…tak sabr nak pakai..tapi belum buka lagi sebab line tak berapa nak clear di office ni..Thanks a lot, very good service..cheers…

 

puan liza-email gembira

hehehe..kami pun ikut happy bila pelanggan kami happy…kami doakan Puan Liza berjaya kempiskan perut puan sebelum majlis kenduri kahwin adiknya nanti..

Wasalam

Bengkung Moden untuk ceaserean

4 Mainan Ini Pasti Membuat Minda Anak Anda Lebih Cerdas

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Untuk parents yang tengah survey mainan untuk si manja anda, apakata kalau kita belikan anak-anak kita dengan mainan yang boleh merangsang minda mereka.

Contohnya mainan daripada lamaze ni bukan je comel tapi dapat membantu anak-anak kita untuk bereaksi dengan apa yang disentuhnya..dan sekaligus akan merangsang deria lihat,dengar dan sentuhan mereka.

Apa yang best tentang lamaze ni?

Okay..ni yang nak share ni..bukan sahaja berwarna warni tapi ada bunyi-bunyi tau..macam bunyi loceng kalau kita goyang-goyangkan, ada bunyi plastik dan bunyi hon kalau kita picit-picit mainan ni…hehe..cuba bayangkan betapa sukanya anak anda bila sedang bermain dengan mainan ni…:)

Dan yang paling taktik ini boleh digunakan untuk melalaikan anak anda masa nak pakaikan lampin..tak lah dia terpusing sana dan terpusing sini..fuhhh…

Antara 4 mainan lamaze yang saya maksudkan ialah:
1) Lamaze Inchworm Musical & Educational Toys

 

lamaze inchworm4

2) Lamaze Freddie The Firefly Educational Toy

 

lamaze freddie the firefly

3) Lamaze Stretch The Giraffe Educational Toy

Lamaze-Stretch-the-Giraffe

 

4) Lamaze Flutterbug Educational Toy

lamaze flutterbug toy

Ciri-ciri istimewa Lamaze  Toys ni :

1. Dibuat dari kain memang selamat
2. Boleh dibasuh apabila kotor
3. Berwarna warni
4. Tahan lasak
5. Mengeluarkan bunyi-bunyian bila di picit
6. Mengeluarkan bunyi seperti plastik di bahagian badannya

Jadi jangan tunggu lagi…jom order sekarang mainan yang boleh membantu anak kita agar mereka memiliki kecerdasan EQ dengan lebih pantas..nak order klik sini ye >>Mainan Lamaze

Wasalam

 

Dr Prakash Pun Dah Beli Bengkung Moden

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Saya nak share, ada seorang lagi doktor yang  beli Bengkung Moden…Terima Kasih Doktor Prakash…:)

Dr Prakash Pengguna Bengkung Moden

Sampai sini dulu…nanti saya share lagi testimoni dari pelanggan Bengkung Moden ye…

Wasalam.

Bengkung Moden untuk ceaserean